Over JJEVENTS.

In 2016 zijn we gestart met JJEVENTS - verhuur van springkastelen en party materiaal.

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod leuke springkastelen die de kids op jouw party zeker dolle pret zullen bezorgen.

JJEVENTS wilt dat de kinderen zich amuseren en daarbovenop willen we jou als klant een uitstekende service bieden zodat het ook voor jou een plezier is om een springkasteel te huren.

Bij een verhuur binnen een straal van 20 km zorgen wij ervoor dat het springkasteel  GRATIS wordt geleverd, geplaatst en opgehaald. Vanzelfsprekend doen we dat altijd veilig en op het afgesproken tijdstip zodat de klant zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Bij elke verhuur vragen we € 100 waarborg die jullie bij ophaling terug krijgen als er geen schade aan het springkasteel is.

Bij slecht weer kunt u de verhuur altijd GRATIS* annuleren.

Wil je een feestje organiseren met een springkasteel voor klein of groot? Aarzel niet om ons te contacteren.

* Na bevestiging van uw reservatie is deze definitief. Indien u een springkasteel annuleert voor een andere redenen dan regen of storm bent u als huurder verplicht om in het kader  van de verhuurovereenkomst de totale huursom te betalen. Indien u annuleert meer dan 30 dagen voor de huurperiode dient de huurder 50% van de huursom te betalen. Binnen dertig dagen voor de huurperiode kan u niet meer annuleren en zal de huurder de volledige huursom betalen aan de verhuurder.